Maturitní ples je minulostí

 18. ples GEVO Sázavská je minulostí. Byl krásný a celou dobu hororově strašidelný :)

Je za ním téměř roční práce maturantů, kteří se zapojili do příprav a organizace plesu nebo studentů,  kteří se připravovali taneční vystoupení anebo přispěli na tisíc jiných způsobů... Vy všichni si zasloužíte veliké poděkování. Ples byl díky vám výjimečný a strašidelně originální!

Poděkování patří i tanečníkům - učitelům,  jejichž vystoupení dává plesu GEVO vždy malinko punc výjimečnosti - přeci jen, často se s ním na maturitních plesech nesetkáte.  V pořadí 18. taneční vystoupení profesorů připravila a o víkendech secvičovala stejně jako předtančení maturantů paní profesorka Alena Michalová. Půlnoční taneční vystoupení si pak připravovali maturanti zcela ve své režii. 

Veliké poděkování patří  i rodičům maturantů, bez jejichž podpory by ples letos nebyl tím, čím byl. Milí rodiče,  moc si toho vážíme, děkujeme vám a věříme, že jste si ples užili. 

Jen málokdo ví lépe než tým plesového výboru, kolik práce plesu předchází. 18. maturitní ples začal na jaře loňského roku obhlídkou nabídky sálů a bude končit odhadem za měsíc, až bude sestříháno poslední video, zaplaceny poplatky Ochrannému svazu autorskému a uzavřeno účetnictví. Třeba někdy někdo jednou spočítá, kolik hodin příprav všech zainteresovaných lidí připadá na jednu hodinu plesu. Možná 300, možná 400, možná míň, možná víc.  Někdy si s nadsázkou říkám, že kdybychom tu dobu všichní zúčastnění strávili na stavbě, postavíme katedrálu. A stejně jako tam i na plese platí, že výsledek korunuje dílo. A na tom, jaký byl, měli lví podíl právě členové plesového výboru. Proto mi dovolte,  abych jim touto cestou poděkoval -  milá Aničko Truhlářová, Aničko Štefulíková, Sofie Zandlová, Apoleno Sklenaříková, Maruško Mládková, Anežko Peroutková, milý Adame Bočku, Kryštofe Navaro, Dalibore Šmíde, Damiáne Koucký, Davide Koláři a specielně milý Filipe Blaasi, moc vám všem děkuji!

Odvedli jste obrovský kus práce a máte být na co hrdí.

M. Řezáč 

video z předtančení studentů je ke shlédnutí ZDE

video z předtančení profesorů je ke shlédnutí ZDE  

video z nástupu primy je ke shlédnutí ZDE